Stap en speel nu zelf in het CALL of DUTY spel.

De locatie Paintball games Venhorst is 25.000 m2 groot. Het bestaat uit drie super toffe velden waarvan één veld een officiële kopie is van de game Call of Duty. De map Shipment. De andere twee velden zijn ook geïnspireerd door Call of Duty. Verder is er een kantine én parkeerterrein aanwezig.

Een uniek paintballveld in Nederland!

Het SHIPMENT speelveld

Het shipment speelveld is een exacte kopie van het spel Call of Duty modern warfare. Het is één van de kleinste mappen van deze game. In de hele wereld zijn maar twee Call of Duty mappen nagemaakt. Eén daarvan is dus nú gesitueerd in Nederland. De map Shipment! Het veld bestaat in totaal uit 20 zeecontainers, 2 auto’s, 3 grote afvalcontainers en verschillende olietonnen. Met maximaal acht personen kun jij dit veld bespelen. Het spel wat hier vaak gespeeld wordt is ‘Team Deathmatch’. Het zorgt voor hoge spanningen omdat de vijand snel bij je kan zijn.  Een echte uitdaging dus! Wie daag jij uit?

SHIPMENT terrein SHIPMENT terrein

SHIPMENT terrein SHIPMENT terrein

SHIPMENT terrein SHIPMENT terrein

SHIPMENT terrein SHIPMENT terrein

Het Engelse speelveld

Wanneer je dit speelveld betreed waan jij jezelf in het oude Engeland waar de oorlog is uitgebroken. Het veld kenmerkt zich door de Engelse objecten waaronder de grote oude huizen, de dubbeldekker – die overigens ook als speelobject gebruikt kan worden -, de taxi én telefooncel. Maar dat is nog niet alles! Op dit veld zijn twee vliegtuigen gecrasht, waaronder een straaljager én een Antonov AN2. Daarnaast zal jij nog verschillende andere militaire voertuigen aantreffen. Een tank en amfibie voertuig zijn er twee van. Dit veld is met maximaal 40 personen te bespelen. Het spel wat hier vaak gespeeld wordt is ‘Capture the Flag’. Nieuwsgierig geraakt? Neem een kijkje bij de foto’s van het Engelse speelveld.

Vliegtuig Vliegtuig

Bus Bus

Overzicht van het Engelse speelveld Overzicht van het Engelse speelveld

Tank Tank

Het Duitse speelveld

Waan je in het oude Duitsland met zijn oude huizen, de 40 meter lange spoorlijn én het treinstation. Als je in dit veld rondloopt heb je het gevoel dat je terug in de tijd gaat. Er staan diverse oude militaire voertuigen waaronder een ‘Halftrack’ van de Amerikanen uit de tweede wereldoorlog. Als je een kijkje verder neemt zal je ook een pantser voertuig tegenkomen. Deze heeft een gewicht van 10.000 kilo én is ontzettend uniek. Je kunt in de tank zitten waardoor de beleving nog realistischer wordt. Als je de hoogte in kijkt zie je een oude dragline kraan van 12 meter hoog. Dit zijn enkele hoogtepunten van het veld, maar er is méér. Dit veld is met maximaal 40 personen te bespelen. Het spel wat hier vaak gespeeld wordt is ‘Capture the Flag’. Nieuwsgierig geraakt? Neem een kijkje bij de foto’s van het Duitse speelveld.

Kraan Kraan

Treinstation Treinstation

Overzicht van het Duitse speelveld Overzicht van het Duitse speelveld

Overzicht van het Duitse speelveld Overzicht van het Duitse speelveld

De kantine en parkeerplaats

Bij binnenkomst tref je een grote parkeerplaats aan, met zicht op een oude Russische helikopter. Als je richting de kantine loopt kom je langs unieke militaire museum objecten. Dé Russische straaljager Sukhoi SU 22 van 20 meter én het Duitse zoeklicht uit de tweede wereldoorlog zijn echte eye-catchers.

Verder is er op de locatie een gezellige kantine van 200m2 aanwezig die van alle gemakken is voorzien zoals een bar, barbecue, omkleedruimte én verschillende zitmogelijkheden voor zowel binnen als buiten. In de kantine zal je ook uitleg krijgen m.b.t. de speelvelden, de spellen én uitrusting.

Lamp Lamp

Vliegtuig Vliegtuig

Kantine Kantine

Helicopter Helicopter